Кулінарні курси - Великдень

Друк

 

Оскільки всі зараз приємно зайняті підготовкою до Великодня, пропонуємо полегшити Ваші зусилля разом з нами та навчитись багато цікавого:

1 день: вчимось готувати вишукані французькі сири в домашніх умовах
2 день: працюємо з м'яском - аж до запікання на вогні
3 день: печемо смачні паски і панеттони за італійськими рецептами.

ПРОГРАМА КУРСУ "Великодній кошик":

П’ятниця, 22.04 (14.00-19.00; 16.00-16.30 кофе-брейк)
Приготування різноманітних сирів та сирних закусок
Навчання проводять:
1) професійні сировари
2) Patrichi Florin шеф-кухар ресторану «Вечірній Львів»

Cубота, 23.04 (12.00 – 19.00; 16.00-16.30 кофе-брейк)
Професійне розбирання туш - Ковбаски з димком на дровах - Печене м’яско
Навчання проводять:
1) творча та професійна команда домашніх лєгумінів «Шкварка»
2) професійні обвальщики м’яса

Неділя, 24.04 (14.00-19.00; 16.00-16.30 кофе-брейк)
Панеттони італійські - Яблучний тарт - Святкові кондитерські декори
Навчання проводить:
Юлія Склярова - сертифікований кондитер багатьох французьких майстрів, автор вишуканих кондитерських виробів

Ціна всього курсу (3 дні), включно з вартістю продуктів, 1000 грн.
Вибіркова участь (1-2 дні) - 400 грн. за день!

Інформація та запис за тел.: 067-4784471; 073-0333731; 032-2240679
Кількість місць обмежена (макс. 25 осіб)

ЗАПИСАТИСЬ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННУ ФОРМУ:

Завантаження...

Monday the 24th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS