Кухар

Друк

Професія кухаря є однією з найпопулярніших і затребуваних у світі.
Кухар - це фахівець з приготування їжі. Хорошого кухаря іноді називають чарівником, адже він може зі звичайних продуктів приготувати справжній шедевр, який принесе радість і насолоду людям. Страви майстерних кухарів нерідко називають творами мистецтва.

Наш Центр та дочірня Кулінарна школа Боско допоможе кожному стати справжнім митцем кухні!

Майстер-класи, курси, фуршети, обмін досвідом - все це професійно і реально!

Заклад оснащений найновішим кухонним обладнанням, який сьогодні використовується у найкращих закладах харчування міста Лева та області. При нашому Центрі постійно діє виробнича дільниця Кафе "Смаколики", бенкетний зал та кухня, яка харчує більш ніж 150 осіб щоденно. Студенти мають можливість отримувати практичні навики кухарського мистецтва щодня!

Наш Центр сприяє працевлаштуванню усіх випускників, кращі студенти мають можливість проходити практику у кращих закладах харчування Львова та закордоном. Центр підписав довгостроковий договір із 4-зірковим готелем світової готельної мережі Меркур - Mercure Bratislava Centrum Hotel.

Програма первинної професійної підготовки за спеціальністю кухар у нашому закладі триває 1,5 роки (3 семестри) з присвоєнням випускникам 3-4 розряду кухаря. На дану спеціальність можуть вступити абітурієнти після 9-11 класів.

Програма перепідготовки, терміном 21 тиждень, розроблена для студентів, які вже здобули іншу робітничу спеціальність або вищу освіту.

Короткотермінові курси, майстер-класи, підвищення кваліфікації - для усіх бажаючих, особливо для тих, що вже працюють у сфері HoReCa (Hotel – Restaurant – Cafe).

 

ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ:

 

Первинна професійна підготовка: Кухар 3-4 розряду

Перепідготовка: Кухар 3 розряду

Сертифікатні курси

Майстер-класи

            

Sunday the 19th - . Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS